woensdag 29 maart 2017

Waarom een T-Shirt met een V-hals?

Een T-shirt met een V-hals is inmiddels wel een klassiek shirt geworden. Een V-hals shirt heeft een echte Amerikaanse look die al tientallen jaren erg populair is. En nog steeds mag dit model T-Shirt niet uit het modebeeld weggedacht worden. De V-hals is de laatste jaren zelfs wat dieper uitgesneden!

Een T-shirt met een V-hals trekt aandacht

Een t-shirt met een ronde hals is voor sommige gelegenheden net iets te “normaal”. De V-hals geeft een speels en stoere look. Ondanks de shirts maar weinig van elkaar verschillen geeft het toch een heel ander effect. Door de V-hals in het shirt wordt de aandacht naar het shirt getrokken. De borstkas en de hals worden hierdoor geaccentueerd.

Tegenwoordig een T-shirt voor iedere gelegenheid

Nog maarenkele jaren terug werd het T-shirt alleen gedragen als onderkleding. Bij de mode van nu is een shirt niet meer weg te denken uit het straatbeeld. T-shirts worden veelvuldig gedragen als hoofd kledingstuk tijdens een avondje uit. Dit komt omdat de kwaliteit en de diversiteit aan kleuren en modellen erg zijn uitgebreid.

Goede kwaliteit is zeer belangrijk!

Een T-shirt dat dagelijks wordt gedragen bij allerlei gelegenheden moet van goede kwaliteit zijn. Met een verwassen en niet goed model shirt creĆ«er je een slordig effect. Deze shirts kunnen uiteraard prima op de bank voor de tv maar niet buitenshuis. Ben je op zoek naar een kwalitatief goed shirt dan moet je letten op het soort stof waarvan het shirt gemaakt is. 100% katoen is het beste. Daarnaast kun je aan de stiksels van het shirt zien of deze stevig is. Bij een goede kwaliteit zijn de shirts vaak dubbel gestikt. De kleurechtheid is ook belangrijk, want je wilt na 2 x wassen geen andere kleur shirt hebben. De vaak wat duurdere shirts zijn gekleurd in een betere verf die langer zijn kleur vast houdt. Op de website van  ShirtsofCotton vindt je een groot assortiment kwalitatief zeer sterke T-shirts, neem er eens een kijkje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten