maandag 12 februari 2018

Voor de mooiste edelsteenkralen ga je naar crystal caves


Sieraden en juwelen zijn voor iedereen uniek. Iedereen heeft zijn of haar persoonlijke stijl, favoriete kleur, en favoriete soorten sieraden. Bij Crystal Caves houden ze die persoonlijkheid en unieke stijl vast door losse edelsteen kralen te verkopen. Zo kun je zelf maken wat je wilt, met wat voor soort kralen, kleuren, en stijlen je ook maar kunt bedenken. Wat is een beter en persoonlijker cadeau dan een zelfgemaakte armband, ketting, of andere sieraden, gemaakt met de beste kwaliteit kralen in je favoriete kleuren en vormen?

Soorten edelstenen.
Crystal Caves heeft een enorm aantal verschillende kralen beschikbaar, in alle soorten, maten, en kleuren. Er zijn 71 verschillende edelstenen die tot kralen verwerkt zijn, zodat je gemakkelijk jouw favoriete soorten en kleuren kunt vinden. Van elke soort heb je vervolgens verschillende groottes en verschillende maten voor het kraalgat. Hierdoor kun je niet alleen kiezen hoe smal of wijd het sieraad zelf wordt, maar ook hoe dik of dun de draad of het lint kan zijn. Sommige soorten kralen kunnen in verschillende vormen gevonden worden, anderen in maar één vorm. De Afrikaanse Jade kralen kun je bijvoorbeeld alleen maar rond verkrijgen, maar wel in verschillende groottes, en zowel los als in de vorm van een streng. De Agaat kralen daarentegen zijn in verschillende vormen, kleuren, en groottes te vinden. Dat kunnen redelijk standaard vormen zijn, zoals natuurlijk gevormd of rond, maar ook vormen zoals bloemen en vlinders zijn te vinden.

Soorten kralen
Naast het soort edelsteen kun je bij Crystal Caves natuurlijk ook uit verschillende soorten kralen kiezen. Pegels, druppels, en briolettes zijn populaire kraalsoorten. Ze zijn elegant en tijdloos, en kunnen zowel als een hanger of oorbellen, als in een combinatiesieraad zoals een ketting of armband functioneren. Als je aan een streng niet genoeg hebt, kun je door middel van connectors ook dubbele lagen in je ketting of armband maken, waardoor je de breedte, vorm, en combinatie van één of verschillende edelstenen of kraalvormen zelf kunt bepalen.

Mini facet kralen
Voor kettingen en armbanden worden vaak mini facet kralen gebruikt. Dit zijn heel kleine kraaltjes die zonder ruimte tussen de kralen aan elkaar geregen zijn, in tegenstelling tot de wat grotere kralen, waar vaak wat ruimte tussen de kralen wordt overgelaten. Mini facet kralen zijn perfect voor een simpele klassieke armband of ketting, maar kunnen ook heel goed voor een wat bredere armband gebruikt worden door meerdere strengen aan elkaar te koppelen. Ze zijn in verschillende soorten, maten, en kleuren te vinden, en kunnen gemakkelijk gebruikt worden om ingewikkelde vormen in de armband te creëren, door de verschillende strengen bijvoorbeeld in elkaar te vlechten.

Grote gat kralen
Dit is wat lastiger met de zogenoemde grote gat kralen, die ook altijd wat groter zijn en dus minder goed in ingewikkelde vormen te passen zijn. Deze kralen zijn juist perfect als middelpunt van een ketting of armband, en kunnen ook aan wat grotere of dikkere draden of haken geregen worden, zoals fietsspaken, veters, linten, of wellicht touw. Deze kralen zijn alleen in de ronde vorm te krijgen, omdat er genoeg ruimte in de kraal moet zijn om het grotere gat te kunnen maken.

Hanger kralen.
Tot slot zijn verschillende soorten en kleuren edelstenen in hangervorm te vinden. Deze grotere kralen in wat complexere vormen zijn ideaal voor oorbellen, of als middelpunt van een ketting of armband. Deze hangers kunnen bestaan uit één grote, of meerdere kleinere edelstenen die aan elkaar gemaakt zijn en als een hanger voor oorbellen of een ketting functioneren. Ook kunnen sommige van deze kralen los verkregen worden, zodat er een draad doorheen geregen kan worden. Zoals je ziet is er dus meer dan genoeg keus om voor iedereen de perfecte edelsteen kralen te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten